A Fanatiq-Collection közel harminc éve áll a stílusosan, elegánsan öltözködni vágyó hölgyek szolgálatában. Üzleteinkben megtalálhatóak a legújabb francia, olasz, spanyol és török modellek. Minden héten megújuló választék áll vásárlóink rendelkezésére. Az idei szezonban a ruhák játsszák  vezető szerepet, és most végre a téli szezon szokásos színei (beige, szürke, fekete, fehér) mellett megtalálhatjuk az élénk okker, zöld, pink és lilás árnyalatokat is. Természetesen a ruhák dominanciája mellett nem feledkeztünk meg a dzsekik, blézerek, nadrágok pulóverek, szoknyák kedvelőiről sem. A kiegészítők – táskák, sálak, kendők, sapkák és kesztyűk – színben és formában alkalmazkodnak az általunk kínált kollekcióhoz.
A Budagyöngye Bevásárlóközpontban várjuk vásárlóinkat a legmodernebb, elegáns ruhákkal, kiegészítőkkel, az ezekhez tartozó akciókkal, leárazásokkal, árengedményekkel, valamint egyedi ajánlatokkal. Törzsvásárlóink számára további egyedi ajánlatokkal kedveskedünk.
A budaörsi Trend2 üzletházban található központunk szolgálja ki viszonteladóinkat és nagykereskedelmi partnereinket. Viszonteladóinknak nem kell aggódniuk amiatt, hogy a nálunk vásárolt termékkel más üzletekben is találkoznak, mert az általunk forgalmazott termékek máshol nem kaphatóak. Szeretettel várjuk minden kedves vásárlónkat, ügyfelünket, és partnerünket, valamint a Fanatiq-Collection összes barátját! Modelljeinket weboldalunkon kívül megtalálja itt a Fashionweb oldalán is!A Fashion Trend Centerben, a földszinten a 1086-os, az 1.emeleten a 2066-os üzletben találsz meg minket. Nyitvatartás: H-P: 08.-16.00, Sz: 10-16.00, V: 07.-14.00