0 items - $0.00 0

Névjegy

Kiváló minőségű, a kor trendjeinek megfelelő női ruhákkal, divatáruval, és az elegánsan öltözködő hölgyek igényeit kielégítő kiegészítőkkel várjuk vásárlóinkat.
Szinte mindig akciókkal, árengedményekkel és leértékelésekkel tesszük izgalmasabbá a vásárlást. Törzsvásárlóinkat egyéni ajánlatokkal várjuk.

A Fanatiq-Collection a divatosan és a stílusosan öltözködni vágyó hölgyeket várja a Fashion Trend üzletház (2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.) emeleti, 2066-os számú üzletében.

Hosszú idő telt el azóta, hogy 1987-ben megnyitottuk első üzletünket Szentendrén, Adrienne Boutique néven. 1992-ben a bevásárló központok világa előtt Budapest belvárosában a Váci utcában, már Fanatiq néven kapcsolódtunk be a divat világába. 1994-ben megépült a Budagyöngye bevásárló központ, s ezzel kezdetét vette a Pláza kereskedelem. Mi tartottuk a lépést, 1996-ban a Duna Plázában, 1999-ben a Mammut I.-ben, 2001-ben pedig a MOM Parkban nyitottunk üzleteket. A kis boutique-ból egy dinamikusan fejlődő hálózat, majd később 2005-ben egy nagykereskedés fejlődött ki Budaörsön, a Trend2 üzletházban. Cégünk közel harminc éve áll a divat és a stílusosan öltözködni vágyók szolgálatában. Üzleteinkben a világ vezető női divatházainak kínálata mellett, szaktanácsadást is kaphatnak vásárlóink. A nálunk található áru különleges, más üzletekben nem található, főleg Franciaországból, valamint Spanyolországból és Törökországból származik. Az évek során sok törzsvásárlónk lett, őket nagyon megbecsüljük, az új kollekció érkezéséről, valamint az akciókról, és szezonális leértékelésekről előre értesítést kapnak. Központunk, mely egyben a nagykereskedelmi értékesítést is végzi, a budaörsi Fashion Trend üzletházban továbbra is megtalálható. Törekvésünk fő célja hogy stílust varázsoljunk a dolgozó nő hétköznapjaiba, valamint eleganciát biztosítsunk a különleges alkalmakhoz.